Video/   Samiti i Drejtuesve të Mediave të Azisë, 2018

2018-04-08 16:43:15 CRI Komenti juaj Printoni

Me qytetërime të larmishme dhe kultura shumëngjyrëshe, Azia krenohet si një nga rajonet më aktive dhe me më shumë potenciale në botë. Forumi i Boaos për Azinë 2018 po afron. Po hyjmë në epokën e Azisë.

Më 9 prill 2018, Grupi i Medias i Kinës, në bashkëpunim me sekretarinë e Forumit të Boaos për Azinë dhe Shoqatën e Diplomacisë Publike të Kinës, do të bashkëorganizojë Samitin e Drejtuesve të Mediave të Azisë. Mbi 100 drejtues mediash nga 47 vendeve do të marrin pjesë në këtë samit, për të shkëmbyer mençurinë e arritur konsensus, për të sjellë gjallëri të re dhe i drejtuar mediat në epokën e re të bashkëpunimit.

Le ta mirëpresim Samitin e Mediave Aziatike të Forumit të Boaos!

Mrekulli
Lajmet Kryesore