Këshilltar i Ministrit të Jashtëm të Shqipërisë bëri një vizitë në ambasadë kineze

2018-03-09 09:38:14 CRI Komenti juaj Printoni

Këshilltari i Ministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Enzo Shijaku, shkoi më 6 mars në ambasadën e Kinës në Tiranë për një takim pune me të ngarkuarin e përkohshëm me punë të Kinës, Bai Yunbin.

Të dy palët diskutuan kryesisht mbi probleme të ndryshme, duke përfshirë nxitjen e bashkëpunimit dypalësh midis Kinës dhe Shqipërisë në fusha të ndryshme dhe marrëdhëniet kino-evropiane në kuadër të nismës "Një brez, një rrugë " dhe "Bashkëpunimit 16+1". (Du/Wang Xianya)

Mrekulli
Lajmet Kryesore