"Apple" do të pranojë pagesat me "Alipay" në dyqanet e veta në Kinë

2018-02-09 10:54:05 CRI Komenti juaj Printoni

"Apple" ka vendosur të pranojë pagesat me aplikacionin në celular "Alipay" në dyqanet e veta në Kinë.

"Alipay" do të bëhet kështu sistemi i parë i pagesave nëpërmjet celularit që të pranohet në çdo dyqan fizik të "Apple" në mbarë botën.

"Apple" ka mbi 40 dyqane fizike të shitjes me pakicë në mbarë Kinën.

Uebsajti i "Apple"-it për Kinën, "iTunes Store" dhe "App Store" i kanë pranuar pagesat me "Alipay" prej më shumë se një viti.

Mrekulli
Lajmet Kryesore