Kinë, rregulla të reja për zyrtarët e lartë ushtarakë

2017-11-14 10:42:59 CRI Komenti juaj Printoni

Komisioni Qendror Ushtarak i Kinës nxorri rregulla të reja për të standardizuar përfitimet për zyrtarë ushtarakë në ose mbi nivelin e trupave, duke përfshirë zyra, banesat, automjetet dhe shërbimet mjeksore.

Rregullorja e re vendos gjithashtu një kufizim mbi nivelin e stafit.Sipas

Komisionit, rregullorja është në përputhje me 8 rregullat e PKK-së për luftën kundër korrupsionit që u prezantua 5 vite më parë.

Rregullat e reja do të hyjnë në fuqi më 1 janar 2018.

Mrekulli
Lajmet Kryesore