Pekini do të zgjerojë korsitë e biçikletave vitin e ardhshëm

2017-10-12 11:06:14 CRI Komenti juaj Printoni

Sipas autoriteteve për menaxhimin e mirëmbajtjes së rrugëve, Pekini ka në plan të shtojë numri e korsive të biçikletave. Sipas planit, deri në vitin 2020, Pekini do të shtojë 3200 kilometra rrugë për biçikleta dhe këmbësorë për të përmirësuar qarkullimin rrugor në kryeqytet. Pekini po ashtu po ndërton rrugë për mjete jo motorike. Autoritetet bëjnë të ditur se do të do të ndërtohen edhe korsi në formë mbikalimi për biçikletat. Gjerësia e rrugës do të arrijë nga 5 deri 7 metra. (Du)

Mrekulli