Kongresi i 19-të i PK të Kinës mirëpret gazetarë vendës dhe të huaj

2017-09-08 09:10:13 CRI Komenti juaj Printoni

Kongresi i 19-të i Partisë Komuniste të Kinës, që do të hapet më 18 tetor, mirëpret gazetarë vendës dhe të huaj.

Për t'u krijuar lehtësi gazetarëve të huaj, organizatorët e Kongresit kanë publikuar adresën për akreditim të tyre https://cpc19reg.zgjx.cn/ nëpërmjet të cilës gazetarët mund të paraqitin kërkesën për akreditim nga 8 deri më 25 shtatori 2017.

Gjatë Kongresit të 19-të, do të krijohet edhe Qendra e Mediave në Pekin. (Wang Lei/ Eda Merepeza)

Mrekulli
Lajmet Kryesore