Seminari i 11-të i Kërkimit Ekonomik të Evropës Juglindore do të mbahet në Tiranë

2017-08-10 09:04:19 CRI Komenti juaj Printoni
Banka e Shqipërisë njofton se Seminari i 11-të i Kërkimit Ekonomik të Evropës Juglindore do të zhvillohet më 4 dhe 5 dhjetor 2017 në Tiranë.

Në informacionin e publikuar në faqen zyrtare të BSH-së, citohet se, në këtë aktivitet të rëndësishëm do të prezantohen dokumente hulumtime nga akademikë dhe bankierë të Banka Qendrore, të vendeve të Europës Juglindore.

Seminari do të diskutojë zhvillimet kryesore në tregjet e parasë, zbatimin e politikës monetare dhe kornizat operacionale të bankave qendrore që nxisin zhvillimin e industrisë bankare.(ATSH)

Mrekulli