Kinë, fillojnë Lojërat e 1-ra të BRICS-it

2017-06-18 10:06:19 CRI Komenti juaj Printoni

Të shtuan filluan në Guangzhou të Kinës Jugore Lojërat e 1-ra të BRICS-it.

Në këto lojëra rreth 300 sportistë nga vendet e BRICS-it, përkatësisht Brazili, Rusia, India, Kina dhe Afrika e Jugut, do të marrin pjesë në ndeshjet e basketbollit për meshkuj, volejbollit për femra dhe kongfu.

Organizatorët kanë planifikuar edhe një sërë veprimtarish kulturore për sportistët dhe trajnerët.

Mrekulli
Lajmet Kryesore