Pekin, tryezë e rrumbullakët e udhëheqësve pjesëmarrës në Forumin "Një brez, një rrugë"

2017-05-15 11:41:44 CRI Komenti juaj Printoni

Presidenti i Kinës Xi Jinping kryesoi të hënën tryezën e rrumbullakët të udhëheqësve pjesëmarrës në Forumin "Një brez, një rrugë" për Bashkëpunim Ndërkombëtar.

Në këtë takim udhëheqësit e vendeve dhe qeverive pjesëmarrëse diskutuan mbi nxitjen e ndërtimit të Nismës "Një brez, një rrugë". 

Mrekulli
Lajmet Kryesore