Shqipëria pjesmarrëse në konferencën ndërkombëtare për turizmin të Luoyang të Kinës

2017-04-17 09:03:09 CRI Komenti juaj Printoni
Në mbyllje të një konference zhvilluar në Luoyang të Kinës, nga Pacific Asia Travel me një numër shoqatash të turizmit të aventurës, ku merrte pjesë dhe Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit, Auron Tare, u përmend edhe rasti i Parkut të Butrintit në Shqipëri si dhe puna e bërë në menaxhimin e mirë të këtij parku.

Sipas Tares, gazetari i njohur i Financial Times, Tim Neville e cilësoi Parkun e Butrintit si modeli më i mirë i ruajtjes së trashëgimisë kulturore.(ATSH)

Mrekulli
Lajmet Kryesore