Teatri i Sheshit Kulturor të Shangait do të vërë në skenë klasikët e "Broduejit"

2017-03-20 09:44:57 CRI Komenti juaj Printoni

Teatri i Sheshit Kulturor të Shangait do të vërë në skenë një numër pjesësh të njohura të "Broaduejit" sivjet, ndër të cilat komedia muzikore "Wicked" dhe një përshtatje muzikore e filmit "Truproja" ("The Bodyguard") me Whitney Houston dhe Kevin Costner.

Përveç tyre, edhe pjesa klasike e "Broaduejit" "Sister Act" do të zhvillojë një turne këtë verë, duke u shfaqur së pari në Guangzhou, Shenzhen dhe Pekin, para se të mbërrijë në Shangai në shtator.

Komedi të tjera muzikore që do të shfaqen nga Teatri i Sheshit Kulturor të Shangait përfshijë edhe "Ghost" dhe "West Side Story".

Mrekulli
Lajmet Kryesore