• COVID-19, Wuhan-i teston afro 10 milionë banorë brenda dy javësh
• Wuhani do të testojë 11 milionë banorët për COVID- 19
• Kina i klasifikon të gjitha qarqet si zona me rrezik të ulët të COVID-19
• Pekini ul nivelin e përgjigjes ndaj COVID-19
• Punonjësit mjekësorë nga Wuhan-i ndajnë përvojën me bashkësinë ndërkombëtare
• Laboratori i Kinës hedh poshtë teoritë e komplotit të COVID-19
• Reflektime mbi praktikën anti-pandemike të Kinës
• Ndihma e dytë nga Kina për Shqipërinë në luftën kundër koronavirusit
• Video - Trump: Pse shkalla e vdekshmërisë nga COVID-19 është kaq e ulët në Kinë?
• ShBA, përhapja e COVID-19 ka filluar shumë herët në lagje
• Ambasadori kinez në ShBA bën thirrje për "rishqyrtim serioz" të marrëdhënieve dypalëshe
• Xi thekson arritjen e objektivave të luftës kundër varfërisë me gjithë ndikimin e COVID-19
• Ekspertët, thirrje për vigjilencë dhe qetësi pas klasifikimit të një lagjeje të Pekinit për rrezikshmëri të lartë të COVID-19
• Kina do t'i dhurojë OBSh-së 30 milionë dollarë shtesë
• Flet mjeku kinez për karantinimin në shtëpi
• Gënjeshtra mbi virusin po bëhet orvatje e rrezikshme politike
• Guangzhou, nxënësit testohen para kthimit në shkollë
• Xi inspekton qytetin Xian në Kinën Veriperëndimore
• Harbini filloi menaxhimin e mbyllur në lagje kundër COVID-19
• Kinë, zhvillohet mbledhja e ekipit drejtues të parandalimit të epidemisë së COVID-19
• Kinë, provinca Hubei mbetet zonë me rrezik të ulët e COVID-19
• OBSh-ja: Koronavirusi i ri nuk është i manipuluar në laborator
• Kina lehtëson udhëtimet thelbësore ndërkombëtare për kontrollin e pandemisë
• Kina do të shtojë ndihmën për njerëzit në nevojë dhe firmat e vogla
• Katër aeroplanë me pajisje mbrojtëse nga Kina arrijnë në Hungari
• Britani, do të testohet te njerëzit vaksina e COVID-19
• Kinë, 94 % e pacientëve me COVID-19 janë shëruar
• Ministrat e shëndetësisë të G20-ës zhvillojnë mbledhje virtuale
• Gjigandi kinez i hekurudhës me shpejtësi të lartë, rritje të madhe vjet
• Ekspozuesit globalë, interes për Ekspozitën Ndërkombëtare të Importit të Kinës
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lajmet Kryesore