• Ambasada kineze dhuron pajisje arsimore për gjimnazin "Ali Demi" të Vlorës 06-06 09:55
• Kinë, 11 parqe industriale në Portin e Tregtisë së Lirë Hainan për të zhvilluar turizmin dhe teknologjinë e lartë 06-05 21:57
• Kina nxjerr udhëzues të ri për kurrikulën e shkollave të mesme 06-05 21:54
• CMG: ShBA-ja po shijon frytet e hidhura të demokracisë me standard të dyfishtë 06-05 21:43
• Pekini do të ulë nivelin e alarmit ndaj COVID-19 06-05 21:14
• Ndërprerja e marrëdhënieve ekonomike kino-amerikane do ta dëmtojë konkurrencën e ShBA-së 06-05 17:13
• Kina, e gatshme për të ngritur në nivel të ri marrëdhëniet me palën europiane 06-05 12:25
• Wu Haitao: Kina dhe Spanja e përkrahin njëra-tjetrën 06-05 11:53
• Aeroplani i posaçëm gjerman i biznesit mbërrin në Shangai 06-05 11:27
• Eksperti: Kina ka raportuar të dhëna të sakta për epideminë 06-05 10:59
• Kina do të japë 20 milionë dollarë për betejën kundër COVID-19 06-05 10:32
• Kina reagon pas vendimit të ShBA-së për pengimin e fluturimeve 06-04 20:13
• Kina, vendi i dy universiteteve më të mira në Azi 06-04 20:07
• Pekini stimulon konsumin me anë të kuponëve 06-04 20:04
• Kina rregullon planet për fluturimet ndërkombëtare të pasagjerëve 06-04 18:43
• Forcimi i bashkëpunimit ndërkombëtar është kërkesë e kohës 06-04 13:45
• Ambasadori kinez i dorëzon palës shqiptare raundin e tretë të materialeve të ndihmës 06-04 12:32
• Ambasadori Zhou Ding viziton familje shqiptare për 1 Qershorin 06-04 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Lajmet Kryesore