Radio e Jashtme e Kinës
Si mendojnë të huaj për Kinën?
• Ish ambasadori Peka pjesmarrës në veprimtari kulturore në Pekin
• Kompozitori Thoma Simaku prezanton "Soliloquy V" në "Festivalin e Majit" të Tianjin-it
• Kina në vizionin e gazetares Flora Nikolla
• Prof. Shaban Sinani: Marrëdhëniet shqiptaro-kineze, një fushë e jashtëzakonshme studimi
• Krisela Duka: Kina, një eksperiencë e bukur
• Saelma Haka dhe përvoja e saj kineze
• Nertila Sinameta: "Do të kthehem në Pekin"
• Albert Rakipi, fitorja mbi fashizmin garantoi paqe dhe stabilitet
More>>
Intervista
Dokumentarë
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China